De twee gebouwen van De Nieuwe Beukenhof, aan de Rozendaalselaan en aan de Parkstraat, hebben elk hun eigen entree. Via automatische deuren komt u in een smaakvolle entreehal met eikenhouten lambriseringen. De ruime rolstoeltoegankelijke lift brengt u snel naar uw eigen verdieping.

Alle 28 huurappartementen in De Nieuwe Beukenhof zijn luxe afgewerkt en beschikken over een grote berging in het souterrain en parkeerplaats in de ondergrondse garage of een parkeerplaats op het eigen terrein. Alle appartementen zijn verschillend en variëren in grootte van 90 m2 tot maar liefst 205 m2, inclusief privé buitenruimte. Het merendeel van de woningen bestaat uit een woonkamer met keukenhoek, een groot balkon, terras of tuin, twee ruime slaapkamers, een badkamer, een separaat toilet en een kleine bergruimte. Enkele appartementen beschikken over drie slaapkamers en twee badkamers.

Met het wonen in een huurappartement, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het onderhoud van de woning en de tuin. Ook vallen andere woonlasten voor bijvoorbeeld schoonmaak, verzekeringen, energie, tuinonderhoud en belastingen lager uit. Dat is mooi meegenomen en voor sommigen zelfs reden om naar een appartement te verhuizen. In De Nieuwe Beukenhof kunt u bovendien, wanneer u dat wilt, gebruik maken van een heel scala aan gemaksdiensten.