Tot uw dienst!


Zelfstandig, zorgeloos en veilig wonen heeft bij het ontwerp van De Nieuwe Beukenhof voorop gestaan.

Dit stelt niet alleen eisen aan de appartementen en het gebouw zelf, zoals grote badkamers en automatische entreedeuren, ook de dienstverlening eromheen is goed geregeld.

Serviceorganisatie Stichting Innoforte (www.innoforte.info) uit Velp levert 7 dagen in de week 24 uur per dag ondersteunende diensten om het leven van de bewoners van De Nieuwe Beukenhof zo aangenaam mogelijk te maken. Bij Innoforte kan men terecht voor combinaties van wonen, service en zorg. Innoforte levert maatschappelijke – en comfort diensten die ervoor kunnen zorgen, zo lang mogelijk zelfstandig en actief in de eigen omgeving te kunnen blijven wonen.

  • Innoforte biedt diensten op maat, zoals:
  • Huishoudelijke hulp – bijvoorbeeld opruimen, schoonmaken en strijken.
  • Persoonlijke verzorging- bijvoorbeeld hulp bij het douchen, aankleden en hulp bij de maaltijd.
  • Verpleegkundige zorg – bijvoorbeeld wondverzorging, toedienen van medicijnen of het zelf leren injecteren.
  • Ondersteunende begeleiding – zoals hulp bij het leren omgaan met een beperking.
  • Geestelijke verzorging, als het gaat over levens- en zingevingsvragen.

Ook kunt u uw boodschappen, schone was en maaltijden aan huis laten bezorgen, het is ook mogelijk een afspraak te maken met de fysiotherapeute, de seniorenadviseur of voor noodsituaties een gespecialiseerde verpleegkundige in te schakelen. Innoforte werkt op basis van een “menukaart” zodat u precies aan kunt geven waar u behoefte aan heeft. U betaalt een vast maandbedrag voor de basisdienst en verder slechts voor wat u afneemt. Een van de basisdiensten is de 24 uurs alarmering service met een directe spreek-luisterverbinding voor noodsituaties. Een veilig gevoel want u weet maar nooit!