Velp en omgeving


Bent u graag actief bezig? Of bezoekt u liever een grote attractie, een museum of een evenement? Arnhem heeft voor ieder wat wils.

In het gezellige dorpscentrum van Velp vindt u alles wat u zich wensen kunt. De supermarkt, versmarkt, traiteur en banketbakker zijn om de hoek, er is een scala aan uitstekend geoutilleerde winkels aan de Hoofdstraat te vinden. Er is een hotel op loopafstand – handig voor bezoek – en er zijn tal van leuke restaurants in verschillende prijsklassen in de buurt. De Nieuwe Beukenhof ligt naast het Gezondheidscentrum Velp (www.huisartsenvelp.nl). Hierin zijn huisartsen, praktijkverpleegkundigen, apotheek, thuiszorg, huisartsenlaboratorium, fysiotherapie, ergotherapie, podotherapie, caesartherapie en een diëtiste gehuisvest.

Een bushalte is vlak bij De Nieuwe Beukenhof en bovendien beschikt Velp over een NS station. Met het openbaar vervoer bent u in een mum van tijd in de Arnhemse binnenstad. Houdt u van winkelen of erop uitgaan? Bent u graag actief bezig? Of bezoekt u liever een grote attractie, een museum of een evenement? Arnhem heeft voor ieder wat wils.
De ligging van Velp tussen rivierenlandschap van IJssel en Neder-Rijn en de stuwwallen van de Hoge Veluwe maken Velp een aantrekkelijke woonplaats voor iedereen die er graag met de fiets of wandelend op uit wil.